19 april, 2012

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn"Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.
Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här:
unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på
unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj"Var det något jag tog med mig hem från Krakow så var det att det är så otroligt viktigt att inte bara vilja ha en förändring, utan att vara en del av den. Att publicera en färdigskriven bloggpost är inget världsomvälvande – men det är fortfarande viktigt. Det är att uppmärksamma ett världsproblem, och först när man inte längre ignorerar faktum kan man göra något åt saken. Apoteket Hjärtat skänker vaccin till behövande. Kanske endast på grund av att det ger god pr och därmed klirr i kassan, kanske inte. För mig spelar det ingen roll. Genom att sprida det här kan jag rädda 95 barn. Gör det du också. Det är så viktigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar