10 mars, 2012

skickar ansökan efter ansökan
gnager i bröstet när jag läser böcker om ensamhet (alla verkar handla om ensamhet)
men läser egen text högt på ett bibliotek och får en ny bok (ursäkta att man vill bli lite älskad) och blir glad av uppriktiga uppmuntrande leenden. låter texten ta plats. tänker att jag nedvärderat mig själv så många gånger så många år så nu ska jag inte. det fungerar ganska bra.

blir intervjuad om utbrändhet. vågar inte själv ta ordet i mun. känner fortfarande misstron. min egen, och alla andras. för inte kan någon så ung som jag. inte på riktigt. snart ska det ut i tidningen. jag har nog ändrat mig. vill inte, vet att det inte kan säga det jag vill säga, inte på fyratusen tecken. tre helvetesår och en försoning på fyratusen tecken. snart i en tidning nära dig. heh.

försöker hålla fast vid glädjen; framför allt vid två människor som bor i glimåkra. kan inte låta bli att fundera på vad som hänt om jag också gått där, som jag ville. och minns plötsligt att jag levde ett annat liv då. i tvåsamhet. då när det var ansökningstider förra gången. känns konstigt att tänka så.

imorgon ska jag springa hårt och långt. det är nästan det enda man kan göra med riktigt jävla intensiv huvudvärk. men! nya glasögon, snart på ett huvud nära mig!

8 kommentarer:

 1. modigt att vara med i tidning :) att ingen tror att man kan vara utbränd när man är ung gör ju det ännu viktigare att nån faktiskt vågar visa att man kan det...

  värme

  SvaraRadera
 2. åh, tack! till er båda!
  på lördag dyker artikeln upp. det känns lite bättre i magen nu.

  SvaraRadera
 3. vilken tidning är det? vill ju tjuvläsa...

  SvaraRadera
  Svar
  1. I Norra skåne, men tyvärr är inte den "artikelserien" med i det som publiceras på nätet. Så vill man läsa måste man skaffa ett pappersex. Eller förresten, är man prenumerant på Skånskan kanske man kan kolla via internetinloggningen - tidningarna är ju i samma koncern. Jag tror att det skulle fungera faktiskt :)

   Radera
 4. ja, men jag känner nån som har den tidningen, kanske kan få hit den sidan :)

  SvaraRadera
 5. Skulle gärna läst artikeln men den finns inte på nätet då? Jättebra att visa att vi unga kan vara utbrända iaf! Pepp till dig!

  SvaraRadera